čtvrtek 30. listopadu 2017

Nantes - Nimes 29.11.2017


Hei porukka
ehdottomasti nähdä ottelua Nantes itse suosikki luetellut kursseja. Nimes nauttii hienosta kaudesta tänä vuonna. Tällä hetkellä hän on 2. sijalla aivan Montpellierin takana Ranskassa! Taulukossa taakse jäävät yksiköt kuten PSG tai Nantes. Äskettäin Nimes osoittautui yllättäen PSG: n voittamiseksi ja se on hieno tulos. Esimerkiksi, Raphael, Dunkerque tai Toulouse. Ainoa tappio ne aiheutettu Montpellier, mikä on myös ainoa tappio tällä kaudella Nîmes.
Päinvastoin Nantesin jälkeen raketti alun ja jarruttaa jonkin verran viime aikoina pystyneet pelaamaan sitä osoittaa kumpikaan joukkueet pohjasta pöytään!Tällä hetkellä Kiril Lazarov on alkanut poimia ja tällä hetkellä on 5 palkinnot hänen linjallaan, mukaan lukien LM-linja. Winning with Trambly, Seran tai Wisla Plock ei kuitenkaan ole loistava tulos. Ainoa parempi vastustaja kilpailemaan tätä linjaa vastaan ​​oli Szeged, joka ei kuitenkaan ole tänä vuonna yhtä hyvä kuin viime vuonna.
Suma sumarum, Nantes on vaiheessa, jossa on erittäin vaikea voittaa heikot vastustajat ja usein menettää pisteitä. Päinvastoin, Nimes on sellaisessa muodossa, että he pelasivat PSG: ää ja menettäneet tämän kauden vain avauspuhelun aikana. Luulen, että Nimes voi tehdä vähintään yhden pisteen Nantesista.
Onnea kaikille teille!

Vinkki: 02 No-showdown | Kurssi: 2.52

Žádné komentáře:

Okomentovat