sobota 28. března 2015

1. FC Köln - VfB Stuttgart

Köln Stuttgart lopulta hajosi ei ratkaise mitään goalless piirtää; mikään vastustajat siten ole merkittävästi vaiheeseen pelastukseen. Asiakkaat katsoivat RheinEnergieStadion vielä vaarallisesti Moritz Leitner ja jopa vapaa-kick pakko Tim Horna erinomainen leikkaus, tavoite mutta nevstřelili ..

Kozlova kokemus erityistä kausi; ennen yleisö he epäonnistuvat ole läheskään niin paljon kuin he halusivat, kun taas ulkopuolella päinvastoin, ovat paljon vaarallisempia. Kun nykypäivän kaksintaistelu voitti yhdellä kymmenestä kotimaan kaksintaistelut. Se nähtiin myös tänään, kun he voisivat menettää jälkeen vain seitsemän minuuttia - Sercan Sararer löytyy lime vapaa Leitner, mutta hän päästy.


Myös Stuttgartin voi sanoa, että tämä on melko "ulkopuolella" joukkue, ja bet 365 aktiivinen Leitner teki kaikkensa, jotta tämä huhu vahvistanut. Onko toinen mahdollisuus saada Itävallan edustaja Martin Harnik, joita vastaan ​​kiinnitti kuitenkin nopeaa maalivahdin Horn. Käyttöönoton jälkeen spontaani tempoa peliin hieman haalistunut ja kolínští alkoivat olla uskalias, vaikka Stuttgart puolustus pelastaa saamasta mahdollisuudet. Anthony Ujaha jopa vartioi kaksi kaveria kerralla, Timo Baumgartl ja Georg Niedermeier.

Vieraita puoli lataa ja muutosten jälkeen puolin sai pitkän kentän uudelleen samalla tarmolla kuin alussa. Horn piti ruoskia jälleen, tällä kertaa vastaan ​​Sararera potkaisi pallon pienestä kulmasta. Parhaat mahdollisuudet heitti Stuttgart noin tunnin pelejä - Leitnerův viattoman bet365 bonus kod näköinen vapaapotku oli jo kärsinyt poikkipuu, mutta ajoissa puuttumaan Horn pitää pallo pois kolme baaria.

Finaalissa puoli tuntia, että liian tapahtui, vaikka molemmat valmentajat yrittävät varastaa kaikki kohdat lähetetään tuoretta maajoukkoja - koti Peter Stöger veto Yuyu Osaka, Huub Stevens asiakas kahdeksantoista vuotta vanha Tim Werner. Lopullinen tasapeliin Stuttgartin vihdoin tarpeeksi kiivenneistä vähintään barážovou asemassa; Köln on edelleen yhdestoista.

Žádné komentáře:

Okomentovat