středa 11. října 2017

Kuningas savi odottaa Klimania


Bratislava. Martin Klizan (35. ATP) ei koskaan puuttui itseluottamusta ja jopa ennen torstain toisen kierroksen ottelu Roland Garros kanssa espanjalainen Rafael Nadal (4) uskoa, mutta Slovakian tennis yksikkö odottaa pahin vastustajani. Savi-kuningas.
Nadal seitsemän kertaa voittaja Grand Slam-turnaus Pariisissa, vuodesta 2005 se menetti vain kerran - Robin Söderling kierroksella 2009.
"Rafael on paras tennispelaaja savi historiassa." viitaten legendaarisen ruotsalaisen Björn Borgin bbc.com-portaaliin, joka voitti Roland Garrosin kuusi otsikkoa. Federer näkee sen taiteilija
"Tämä on savi taiteilija", Nadal kulunut kohteliaisuus tallennin määrä Grand Slam otsikot Roger Federer. "Jos haluat saada mahdollisuuden, Rafa pitää pelata parhaiten tennistä.Mutta silti ei voi olla tarpeeksi. "
Federer pelataan Nadal finaalissa Roland Garros neljä kertaa, joka kerta menettää. Mainitussa vuonna 2009, Sveitsin nopeasti käytti virheen yksi Espanjan vasenkätinen ja joutui seuran seitsemän tennispelaajat jotka voittivat kaikki Grand Slam-turnaus. Nadal on heidän joukossaan. Maailmanmestarin nimi Novak Djokovic puuttuu Roland Garrosin nimestä. Voit infirmary iloksi pokeri
Nadal helmikuussa, hän palasi tuomioistuimen jälkeen seitsemän kuukauden tauon, kun hoitoon polvi. Sittemmin hän on soittanut kahdeksassa turnauksessa, kahdeksan finaalissa - kuusi heistä voitti.
"Se on vieläkin aggressiivisempi kuin aiemmin", toteaa Carlos Moya, 1 maailmassa.Asiantuntijat korostavat erityisesti hänen yläluontoaan, topspin-iskuja, nopeita jalkoja, voimakasta psyykkistä ja kuntoa - hän pelaa paremmin viidennellä kaudella kuin ensimmäisessä.
Vaikka marokossa, pidit pokeria. Hän teki erilaisia ​​vetoja ystäviensä kanssa. Esimerkiksi kortin hävittäjä joutui uimaan useita kertoja uima-altaassa. Vaikka hänen setänsä Miguel Angel pelasi jalkapalloa FC Barcelonassa, Rafael on suuri Real Madridin fani. Hän on ystäviä Sergio Ramosin ja Iker Casillasin kanssa.
Mallorcan syntyperä juhlii maanantaina 27-vuotispäivän seuraavalle viikolle ja voitti 11 Grandslamaa. Edessänsä ovat vain Federer (17), Sampras (14), Emerson (12). Jos se on terve, se voi lisätä kolme tai neljä otsikkoa.

Žádné komentáře:

Okomentovat