sobota 28. března 2015

Hertha BSC - Bayer Leverkusen

Hertha alkaa vaipua yhä vaikeampaa. Tänään hävisi kotonaan Leverkusen 0: 1, kun yksi tavoite Stefan Kiessling, ja vaikka se oli seurausta enemmän tai vähemmän satunnaisia ​​(itse peli ei todellakaan ollut yksi niistä mieleenpainuva ja suorastaan ​​kukaan oli yliotteen), kyky ansaita pisteitä kuin Berliinin hitaasti lähtevät ..

Vuoden 2015 alkoi vanha rouva tappion Bremen (0: 2), ja hänen valmentaja Jos Luhukay tänään raportin teki viisi muutoksia välittömästi. Yksi tulokkaita oli myös Hajime Hosogai, jonka Pusku kulman Ndjengově kahdeksannessa minuutin leimattu sauva. Leverkusen, suosi koska se ei ollut hänen ihon; energia vastaan ​​kilpailijat leikkii vieraat työskenteli hieman unelias vaikutelman. Jopa avain keskikenttäpelaaja Hakan Çalhanoğlu ikään torkkuen, kuten näkyy hänen (joskus virheetön) standardkách.

Loppupuolella alkupuoliskolla kuitenkin Bayer sai jalansijaa ja töihin ensin Berliinin maalivahti Kraft; uskaltautui vain Calhanoglu. Viimeinen mahdollisuus on hallussa bet365 Kampanjat mutta jälleen Hertha, mutta Julian Schieber osannut käsitellä palloa ja mieluiten vain osui puolella net.

Jos ensimmäinen teko alkoi vieraat alkaen pois hitaasti jälkimmäisessä päinvastoin iski lähes välittömästi - vasen Wendell päällysti pallon jälkeen hänen laitaa ja lähetti pallon ruutuun erinomaisesta Kiessling, joka toi pallon verkkoon. Se ei ollut jalkapallo kunniaa, arvostusta hyökkääjä ilmassa törmäsi Kraft ja tämän takia Minulla oli onni, mutta se ei pyydä historiaa.

Rohkaisemana nopeasti johtava maalintekijä vieraat voivat - eli Kiessling - lopulta päättää; onnistunut ampuja pääsi toinen suuri mahdollisuus, mutta kahdesti kestänyt Kraft. Ja se oli myös viimeinen mahdollisuus mielenkiintoinen ottelu. Pettynyt Hertha ollut enää painetta palloon, kun vieraat mukavasti tarpeeksi lopulta puolustamaan. Kaiken kaikkiaan erittäin viihdyttävä ottelu pelataan ylimääräinen kotiin kymmenen, kun sen jälkeen, kun hänen toisen keltaisen kortin lisäaikaa ulkopuolelle Sebastian Langkamp.

Žádné komentáře:

Okomentovat