pátek 12. června 2015

Wallmark on allekirjoittanut sopimuksen Carolina

LOS ANGELES. Lucas Wallmark on tänään torstaina, allekirjoitti kolmivuotisen alokas sopimuksen NHL seuran Carolina Hurricanes.


- Sopimuksen arvo on 2.200.000 dollaria kolmessa vuodessa (noin 18 miljoonaa euroa), joka on par hänen markkinoiden jos tarkastellaan kierroksella Lucas laadittiin, sanoo Claes Elefalk klo Ilmailulaitoksen Sports.
Wallmark, joka täyttää 20. 5. syyskuuta, laati Carolina neljännellä kierroksella vuonna 2014, sillä 97. pelaaja yleistä, että vuosi.Hän teki 50 ottelut Luulajassa ja SHL viime talvena ja vastasi siellä 18 pistettä, 5 maalia ja 13 syöttöä.- Lucas menee yli Carolinan harjoitusleiri syksyllä ja taistella paikasta. Jos on jääkiekko peli ensi kaudella, voi olla Luulajan toisessa vuonna hän on yksi vuosi jäljellä sopimuksesta, sanoo Elefalk.Tulee joukkuetoveri kanssa Lindholm ja RaskCarolina on menossa läpi nuorentaminen joukkue ja on viime vuonna kirjattiin ruotsalaiset Elias Lindholm ja Victor Rask riviin.Molemmat olivat Tre Kronor maailmancupin joukkue Prahassa tämän vuoden toukokuussa.


Lisää: http://suomibets.com

Žádné komentáře:

Okomentovat