středa 11. října 2017

Betsson Group aikoo vahvistaa jalansijaa juuri Baltiassa

Tukholma-listattu nettipelaamisen yhtiö Betsson on ostanut yksityisomistuksessa ollut mukana Rahapelien Lošimų Strategie grupė, johon kuului TonyBet kirjoittaa highstakesdb.com.

Mukaan lehdistötiedotteen, TonyBet on toiseksi suurin lisensoitu rahapelioperaattorit Liettuassa ja yhtiö ostamalla Betsson Group aikoo vahvistaa jalansijaa juuri Baltiassa.

TonyBetin päätoimi on urheiluvedonlyönti Internetissä ja vedonlyöntipisteissä. Vedonlyöntipisteet ovat Liettuassa 20. Myös Virossa 16. elokuuta 2012 ensimmäinen vedonlyöntipiste avattiin, mutta valitettavasti vuosi myöhemmin se oli suljettu, ja se oli ensimmäinen ja viimeinen vedonlyöntipaikka Virossa.

Käsittelemme

Kauppa maksoi 4 miljoonaa euroa, ja omistajat voivat saada 2 miljoonan euron lisämaksun, jos yritys saavuttaa tiettyjä tavoitteita vuoden 2017 loppuun mennessä.

Tiedetään myös, että ensimmäisellä puoliskolla 2016 TonyBet ansaitsi kolme miljoonaa tuloja, liikevoitto oli 550 000, määrä, joka on vähennetty kustannukset kaikkien perustoiminnot, mutta samaan aikaan ei ole vähennetty korot ja verot.

Voit rekisteröityä sivustolla betsson talletusbonus saadaksesi bonuksen ensimmäiseen urheiluvedonlyöntiin

Žádné komentáře:

Okomentovat