středa 25. března 2015

Northug: "Ei usko hän menisin ansaan"

Petter Northug tuli VM kuninkaaksi Falun neljä kultaa.
Itse, hän luulee, että rele oli kaikkein erityinen - ja nyt kertoo tunteista aikana viimeinen osakilpailu.
- Tunsin sen olisi sota aina mellakka vastaan ​​Ruotsi - Ruotsi, hän sanoo NRK.


Falun MM oli fantastinen Ruotsi: yhdeksän mitalia, joista kuusi on naisten puolella.
On miesten puolella selvisi se pois pass. Johan Olsson otti yksittäisen kultaa (15 km) ja pronssi (50 km).
Ja sitten oli rele.
Se kaikki tuli kaksintaistelu Ruotsin ja Norjan välillä, jossa Petter Northug ja Calle Halfvarsson oli löysä ja taisteli kultaa ennen mellakka. Vuonna uusi dokumenttielokuva NRK lähetys sunnuntaina sanoo Petter Northug tunteiden pelattiin hänen päähänsä rele.
- Sain asennossa halusin, ja se tuntui sota aina mellakka vastaan ​​Ruotsi - Ruotsissa. Yritin ajatella, että se oli poissa kotoa, se oli Ruotsi, joka piti mennä eteenpäin ja toimia, vaikka olisin vain odottaa minun hetki lopussa, sanoo Northug. Lisää: vedonlyönti bonukset - bet365, unibet, nordicbet, betsafe, betsson
"Meni ansaan uudelleen"
Viimeisen ylämäkeen kiivetä, ja mellakka eteensä, sanoo Northug että hän katsoi Halfvarsson ja ratsasti hänen vierellään tehdä hänelle painotti. Tahansa saadakseen ruotsalainen mennä alas ensin vastaan ​​mellakka.
- Toivoin, että hän menisi samaan ansaan kuin Val di Fiemme (2013). En usko, että olin saada hänet tekemään sen, ajaa ensin alas kohti stadionin, sillä hän teki sen Val di Fiemme. Ja hän tekee sen uudelleen, sanoo Northug.
Norja sai mitä halusi - Halfvarsson meni ensin, Northug joutui vetämään asema takaisin ja pystyi tulevat voittoon maalissa. Hän väitti voiton jo ennen mellakka.
- Sitten tiesin, että haluan voittaa. Tunsin, että hän oli mennyt ansaan uudestaan, hän ei selviä yksin kotona suunnitelma. Ja se on mahtavaa, sanoo Northug.

Žádné komentáře:

Okomentovat