sobota 21. března 2015

Hannover 96 - Borussia Dortmund

Hannoverin 2015 fail, odottaa vielä ensimmäinen voitto ja pyrkivä kupit on yhtäkkiä joukkue olisi tämä korko voi pian sotkeutunut taistelussa säästää. Valmentaja Tayfun Korkut oli kova peli vastaan ​​Dortmund kuitenkin vakuutti, että hänen asemansa on turvallista ..

Ja vaikka Die Roten epäonnistui vielä tänään. Tällä hetkellä kuudestoista, Barážové soittanut eteenpäin vain neljä pistettä, on selvää, että alistavat Borussia ne sopisivat kuin suolaa. "Tämä on ottelu, joka päättäisi tulevaisuuden joukkue," ilmaisi luottavansa Korkutin presidentti Martin Kind - ja urheilujohtaja Dirk Dufner on vahvistanut sanansa, hän sanoi, että Turkin valmentaja klubi on vielä tulevaisuutta, riippumatta nykypäivän tulosta.


"Vastaan ​​Dortmund ei edes päättää Korkutově kohtalosta tai kohtalo kausi", sanoi Dufner. "Olemme tietenkin tietoisia siitä, mitä on meille paineita. Tämä peli on erittäin tärkeä. Mutta kaikki ei riipu ainoastaan ​​häntä - ja Korkutin samaa mieltä. Tässä vaiheessa on tärkeää, että me kaikki pidetään yhdessä", hän lisäsi.

Dortmund jälkeen uudenvuoden tekee paljon paremmin ja on onnistunut pakenemaan välitön vaara putoaminen, tunnelma matkustamossa, mutta silti ei ole ihanteellinen - varsinkin sen jälkeen kiusallista räjähdys kahdeksannella kierroksella Mestarien liigan, jossa Borussia keskiviikkona edessä meidän fanit menetti 0: 3 Juventus.

"Mikäli ensisijainen tavoite ei ole saada mahdollisimman paljon maalia ei syntynyt, ja nostot vain kolmannen minuutti, tietenkin, sinun täytyy avata peliä" vetosi pudottuaan valmentaja Jürgen Klopp. "Olen nähnyt sen sata kertaa, olemme onneksi nämä asiat eivät tapahdu liian usein. Mutta sellainen on jalkapalloa. Tällä hetkellä olemme tehneet Juventus piirtää viiva ja olemme valmiita siirtymään", hän lisäsi.

Tämä tapaus Dortmundin yrittää yhä taistella Europa League - joka vaatii todella erinomainen kauden loppuun, tai voittaa Borussia Niedersachsenstadionu olisi vastuussa, jos hän haluaa todella kiivetä eliittiin kuusi. Sillä on tällä hetkellä menettää kahdeksan pistettä.

Žádné komentáře:

Okomentovat