sobota 21. března 2015

SC Freiburg - FC Augsburg

Freiburg on sittemmin uudelleen pelastus huolestu, jos selviytymisen eliittiin tarvitsee jokaisen pisteen. Ainakin yksi aikoo saada kaksintaisteluun Augsburg, joka, kuten viime vuonna taistelevat lasit ...

Augsburg on kuudennella sijalla taulukossa ja voi vielä ajatella Mestarien liigan neljäs Leverkusen Se on vain neljä pistettä. Se kuitenkin täytyy välttää tappioita kuin unibet yhden viime viikolla, kun pelaajan Wolfsburgem on Augsburg epäonnistui ennen kotiyleisön ja menetti 0: 2 Mainzem.

Jo viime tulos ei muuttunut luottamusta henkilön valmentaja Markus Weinzierl tekee ihmeitä joukkue ja hänen pitäisi saada vain palkintoja muodossa uuden sopimuksen.

Augsburg vastaan ​​Freiburg tapahtumat menestyä ja hallitsi kolme viimeistä keskinäistä ottelua. Raportissaan lauantaina iltapäivällä ilmestyy Moravek, poissa unibet pelistä ovat myös Reinhardt, Verhaegh, Ekin, Esswein, Reinthaler ja molders. Unibet - pelaa nyt

Freiburg helmikuun puolivälissä voittaa Hertha Berlin ja näytti siirtyä pois liukua kantoja, koska kurssin neljän kaksintaistelut hyötyneet vain yhden pisteen ja menetetään unibet kolme peräkkäin. Taulukossa tarkoittaa putoavat toiseksi viimeisessä paikassa, josta 15 Hampurin menettää kolme pistettä.

"Augsburg on erinomainen laatu ja ansaitse olla missä se on. Tietenkin he taistelevat paikasta eurooppalaisessa kilpailussa. Niillä enimmäkseen vakaa, meidän on oltava jämäkämmin loukkaavaa toimintaa ja näyttää nopeuden tarvitset tehdessään päätöksiä, kun unibet olemme paineen alla", sanoo kotiin valmentaja Christian Streich.

Freiburg kaipaamaan Batz, Perger, Torrejon, Philipp ja Stanko jälkeen ongelmia polven päinvastoin taas käytettävissä Petersen.

Žádné komentáře:

Okomentovat